Blog

Отворен повик за ангажирање на индивидуални консултанти за прибирање на податоци на терен. Сите заинтересирани својата биографија и писмото за препорака може да ги достават на електронската адреса contact@kocka.mk, најдоцна до 4 август 2020 година, 16:00 часот.